Loader image
Loader image
Back to Top
 

Roleplay Inleiding

Het vertrouwen komt te voet, maar gaat te paard.

De wereld van SanctumMC, een wereld vol onzekerheid… een wereld is opgeschud door angst. Angst door het samenkomen van tijd en ruimte, en de aanwezigheid van een duistere kracht die dit allemaal veroorzaakt heeft. Een zwart gedaante… een zwart gat. Men houd het liefst afstand van datgene wat zij niet kennen… maar het brengt bij een hoop mensen toch wel hun nieuwsgierige kant naar boven. Wat is nu precies het gene wat ons hier samen heeft gebracht. Wat heeft ons onzekerheid en wantrouwen gegeven in ons bestaan… het is iets om boos en verdrietig om te worden.

Vertrouwen… dat is de sleutel. Wie kan men nog vertrouwen… welke bevolkingsgroepen zijn er nog over… met wie zitten wij opgescheept op deze wereld. Zijn ze aardig? Kwaadaardig? Nieuwsgierigheid en een ontdekkingstochten zijn de sleutel tot kennis. Maar men kent het gezegde, vertrouwen komt te voet, en gaat te paard. Al helemaal in deze wereld… deze onbekende en onduidelijke wereld.

Geloof & Een eigen morele perceptie

Bevolkingsgroepen... gemixt, door tijd en ruimte. Hoe denkt iedereen? Welke goden geloven ze in en hoe gaan deze culturen samen? Botsen deze... of gaan ze goed met elkaar over weg. Welke tradities zijn er, en welke tradities worden door anderen verafschuwd? Het is tijd om dit uit te zoeken!

Gedrag & Actie

Datgeen wat men rechtvaardigheid vind, kan door een ander gezien worden als totaal onredelijk. Botsingen zullen komen, oorlogen zullen ontstaan. Rijken zullen vallen. Maar ook relaties zullen ontstaan, allianties worden gesmeden. Wat een wereld wat een wereld...

Roleplay Optimalisatie Ingame

SanctumMC is een server die zich heel graag wil inzetten voor de roleplay. Serverwise proberen we door onderandere de texturepacks en plugins te zorgen voor een vette roleplay ervaring!
m

Verken de wereld. Reis langs kolonisaties, of neem ze over? Bezoek markten en koop items. Ruil ze, gebruik ze of verkoop ze door. Maak je eigen winkels en beheer ze.

m

Ga op reis, doe gevaarlijke quests en challenge grote bosses! Krijg speciale items met een custom uitstraling, en kleed je als een ware legende, een strijder van de hoogste orde, of de rijkste handelaar uit het westelijke continent.

Een eigen identiteit

"Wees jezelf, je eigen karakter... speel in op je rol. Creëer, ontdek en ontwikkel jezelf tot de persoon die je wilt worden op de server. Ga op avontuur! Leg connecties, en bewandel je eigen pad. Je pad naar geluk"

Een epische beleving

"Ga op pad, en stuit op verschillende puzzels, challenges en leg de grote puzzel van SanctumMC in elkaar! Waarom reageren karakters zoals ze reageren? Wat is er nou eigenlijk gebeurt? En wat maakt ze tot wie ze zijn? En wat kan jij hierin veranderen/betekenen?"

De legende van SanctumMC

"Wordt een server beroemdheid. Geef jouw eigen Minecraftnaam bekendheid en betekenis voor de rest van de spelers. Kingdom is gemaakt door bekende namen... bouw je eigen identiteit op, en geef het verhaal door aan de volgende generatie. Wordt jij de oude legende van SanctumMC, bekend om zijn wijsheid? Of eerder bekend van gewonnen oorlogen en kracht?!"