Loader image
Loader image
Back to Top

Solliciteren bij SanctumMC

Solliciteren bij SanctumMC is zeker mogelijk, alleen is niet elke application open. (dat zie je hieronder). Interesse in een van de posities? Join dan onze discord via https://discord.gg/epWWKZZ , en maak een application aan via ‘!apply’ in het channel #bot-commands. Een lid van het sollicitatie team zal er zo snel mogelijk naar kijken, en jouw sollicitatie behandelen!

Openstaande posities

Hiervoor kan je wél solliciteren! Wij zoeken op dit moment mensen voor deze positie!

Solliciteer als Youtuber/Content Creator

Solliciteer als Youtuber

Om een Youtube rankje te krijgen op SanctumMC, moeten aan een aantal strenge voorwaardes voldaan worden. Als Youtuber upload je positieve content op jouw kanaal voor SanctumMC. Je draagt hiermee bij aan het PR-Team, en praat gezellig mee met ons PR-Team (public relations) over records, content, het hypen van onze spelers en meer! Voor de rest flex je lekker met je gekleurde rankje op de discord!

De eisen voor een Youtuber rank:
-Een minimaal aantal abonnees van 1500!
-De views uit dit kanaal moeten redelijkerwijs logisch overeen komen met het aantal subs wat je hebt. (Geen dood kanaal maar nog steeds up and running!)
-De kwaliteit van de content op jouw kanaal moet volgens onze wensen zijn. Wij hopen daarbij een beetje op kwaliteit content. Geen lagg, slechte geluidskwaliteit of slecht beeld. Dit wordt beoordeeld het staffteam.

Solliciteer als Content-Creator

Content creator worden is vrij makkelijk. Je maakt ook onderdeel uit van het PR-Team, en verder maakt het niet uit wat de eisen zijn voor jouw Youtube of Twitch kanaal. Ook het maken van bijvoorbeeld graphic designs, trailers of motion designs voor SanctumMC, hoort bij Content en dus ook bij het PR-Team. Wij vinden het al lang helemaal prima wanneer er leuke content vrijwillig voor ons gemaakt wordt. Wij geven dan ook al vrij snel een content-creator rankje weg.

Eisen van Content-Creator:
-Blijvend content blijven maken voor SanctumMC in je vrije tijd als je daar zin in hebt, om de content-creator rank te blijven behouden.
-Je draagt hiermee bij aan het PR-Team, en praat gezellig mee met ons PR-Team (public relations) over records, content, het hypen van onze spelers en meer!

Interesse voor deze geweldige rol? Maak dan een sollicitatie door het command !apply te typen in de discord server. In het channel #bot-commands.

Solliciteer voor Koning

Solliciteer als Koning!

Het solliciteren voor een Koning positie is niet zomaar iets! Je durft de stap te maken om te concurreren met de andere 9 kingdoms, als zijnde jouw eigen kingdom. Ja je hoort het goed, 9. Want we nemen op dit moment NIET meer dan 10 kingdoms in totaal. Natuurlijk kan je solliciteren voor Koning als deze sollicitatie open staat, dan weten we in ieder geval van je bestaan af, en weten we meer over de grootte van je community. Dit helpt wanneer wij besluiten de leiding van een kingdom (door omstandigheden) ooit een keer te moeten demoten. We zoeken dan dus altijd leiding die op deze plek komt te staan.
Als Koning ben je verantwoordelijk over een grote community, en ga je samen met 9 andere kingdoms de strijd aan op SanctumMC. Maak relaties met andere kingdoms, zorg dat jouw kingdom het rijkste, of het beste wordt!

Eisen voor de positie als Koning:
-Reeds al een discord samengesteld hebben (community of kingdomdiscord) met jouw community hierin. (laat dus zien dat jij leiding bent van een gemotiveerde groep kingdomspelers)
-Wij zoeken het liefst naar communities van 50+ kingdomspelende actieve leden. Zijn dat er minder? Geen probleem, maar dit is wel een factor die er bij ons voor zorgt dat je koning wordt, of niet. Als jouw community te klein is voor een eigen Kingdom, dan kan er alsnog met de leiding gekeken worden naar een passende oplossing, zodat jouw community toch nog ergens terecht kan.
-Een goede ervaring met leiding zijn op kingdomservers. (laat deze ervaring ook zien!)
-Een goede volwassen kingdom lead (koning & hertogen) die graag in zijn voor een babbeltje, geen ruzies of dergelijken opzoeken met de mede-HKM, en goed weten hoe ze het beste hun kingdom leiden.
-Een echte winaarsmentaliteit is wat we zoeken! Wij zoeken koningen die er alles aan doen om te winnen! Of dit nu in events is, of winnen door het mooiste kingdom te zijn, dat maakt niet uit. Een winnaarsmentaliteit is voor ons een mentaliteit waarin je laat zien de beste te willen zijn. Op welk vlak dan ook.

 

Interesse voor deze geweldige rol? Maak dan een sollicitatie door het command !apply te typen in de discord server. In het channel #bot-commands.

Solliciteer voor het Bouwteam!

Solliciteer voor het bouwteam

Samen met het staffteam en de rest van het bouwteam draag je hier bij aan het maken van toffe builds en laat je de spelers genieten van super mooie content om gameplaywise van te genieten! Bouw mee aan event-maps, aan kingdom roleplay builds, nieuwe kingdom updates en meer! Als bouwerrank krijg je toegang op onze bouwserver, waar je met de beste building plugins aan het werk kunt zoals Voxelsniper, worldedit, Gobrush en Gopaint. Maak je eigen werelden aan, maak gebruik van warps en andere handige commands. Bouw samen, of solo. SanctumMC werkt aan de hand van een overzichtelijke projectenlijst gesorteerd op Datum, Deadline, projectgrootte en prioriteit!

Wat zijn de eisen?
-Wij zoeken hiervoor mensen die zeker gemotiveerd zijn voor deze rol.
-Wij zoeken personen die wat kunnen laten zien van hun ervaring en bouwkwaliteit (portfolio),
-Wij zoeken personen met genoeg vrije tijd om ons hiermee te helpen! Alleen zo kunnen we grote kwaliteitsbuilds neerzetten.
-Iemand met een volwassen houding die verantwoordelijk en goed met permissions om kan gaan, en goed in de groep ligt met de rest.
-Iemand met een schone history in de kingdomcommunity. (op basis van bans, problemen of ruzies).

Interesse voor deze geweldige rol? Maak dan een sollicitatie door het command !apply te typen in de discord server. In het channel #bot-commands.

Solliciteer voor Jr.Mod

Solliciteer als Jr.Mod!
Junior mods modereren op alle vlakken van SanctumMC! Ingame, in de discord en helpen mee met allemaal verschillende serverzaken. De voornaamste taken van een Jr.Mod zitten hem in het beantwoorden van vragen, het helpen van hogere staffleden met leuke taken, gezellig zijn, de chat in de gaten houden en zo nodig hier en daar spelers straffen voor het overtreden van de regels! Je gaat werken aan de hand van een handige staff-guide, en je wordt gekoppeld aan iemand die al meer weet van Sanctum, in de eerste dagen als staff zijn!

Wat zoeken wij in jou?
-Een flexibel persoon die graag wilt leren, zijn beste beentje voor zet, graag wilt helpen met vanalles.
-Iemand die doorgaans van een babbeltje houd, lekker in de community ligt, een goede historie heeft als speler, en bijdraagt aan de algehele sfeer in de community!
-Iemand die (bij voorkeur) 15+ is (geen must), maar in ieder geval wel professioneel en volwassen gedrag vertoont naar het team en naar de spelers! Onze staff vertegenwoordigd ons imago en die houden we graag op en top positief!
-Iemand met genoeg tijd voor deze rol! Veel vrije tijd en motivatie voor SanctumMC draagt enorm bij aan de stafffunctie. We nemen ook enkel en alleen mensen aan met genoeg tijd waar wij erg van kunnen profiteren!
-Het liefst zoeken we iemand met veel ervaring met staff zijn, en die ook klaar staat om zijn ervaringen hier uit te breiden.
-Iemand die (bij voorkeur!) een goede microfoon heeft, ervaring heeft met complexere zaken zoals screensharing, in een goede kwaliteit kan recorden, en voldoende playtime op Sanctum al heeft.

Interesse voor deze geweldige rol? Maak dan een sollicitatie door het command !apply te typen in de discord server. In het channel #bot-commands.

Gesloten posities

Hiervoor kan je op dit moment NIET solliciteren. We zoeken op dit moment geen mensen voor deze positie.

Toch staat alle informatie over deze positie hier beschreven, om eens rustig te bekijken wat nu precies de eisen zijn voor deze positie.

Solliciteer voor het Development team.

Solliciteer voor het development team!

Houd jij ervan om dingen in elkaar te zetten, te coderen en samen te bouwen aan een SanctumMC die elke dag een beetje beter wordt? Dan zijn ervaren Java developers hier op de juiste plek! Als developer draag je bij aan het schrijven van nieuwe plugins, en (zonodig) geef je advies op het gebied van server performance en optimalisatie. Samen met de rest van het team maak je nieuwe updates voor de server via nieuwe gecodeerde plugins die we willen toevoegen. SanctumMC staat nooit stil en wil altijd blijven verbeteren. Developers krijgen nooit toegang tot welke soort files of console dan ook, maar zullen hun rol uitoefenen op afstand, in contact met onze technisch manager en hoofd-developer. Developers krijgen toegang tot onze development discord categorie met verschillende channels die zeer handig zijn bij het development proces.

Wat zijn de eisen?
-Bij voorkeur 18+, en in staat om een NDA te tekenen voor de werkzaamheden bij SanctumMC
-Voldoende ervaring met Minecraft Plugin development, en kan (naar eigen mening) voldoende kwaliteit leveren voor SanctumMC
-Heeft voldoende tijd voor de functie als developer, en is gemotiveerd om met ons samen te werken aan een beter SanctumMC.
-Heeft ervaring/verstand van het werken met onderandere Trello, en Git.

Interesse voor deze geweldige rol? Maak dan een sollicitatie door het command !apply te typen in de discord server. In het channel #bot-commands.