Loader image
Loader image
Back to Top
 

Texturepack

SanctumMC Texturepack

De SanctumMC texturepack is een hele toffe veelzijdige texturepack die bestaat uit bestaande (andere packs) en zelf gemaakte onderdelen zoals items, armor en speciale wapens en blocktextures van andere versies.

Bij SanctumMC staat een toffe spelerservaring centraal. 100% van de inhoud van de texturepack zelf maken vonden wij niet nodig. Wij willen daarom heel graag Conquest credits geven voor het mogen gebruiken van alle overlayitems uit hun texturepack. We bedanken ze daarnaast voor de geweldige support en cooperation aan sommige aspecten van de texturepack.

Unlock de volledige Sanctum ervaring!

SanctumMC host een toffe texturepack voor alle spelers om van te genieten. Hij is gebaseerd op Roleplay maar laat de wensen van ieder individu in zijn waarde.
De texturepack is om die reden een overlay texturepack, waar je niets van zal zien. Je kan je eigen texturepack er dus altijd overheen dragen.
Enkel in roleplay situaties zal je verschil zien.

Welke dingen moet je goed geregeld hebben om de volledige SanctumMC ervaring te krijgen?
1: Accepteer de SanctumMC texturepack wanneer je de server joined. (Verplicht)

2: Gebruik optifine om de texturepack haar werk goed te laten doen. (custom items enzovoorts)
Optifine is verkrijgbaar via deze link

3: Zorg dat jouw custom item settings goed staan. Anders werkt het ook niet.
Ben je online? Volg dan deze stappen:
Options (instellingen) > Video settings > Quality > Zet ‘custom items’ aan!

Block Edits

De SanctumMC offert de mogelijkheid om te bouwen met blocks uit hogere versies, via onze texturepack. Hier hoef je niks anders voor te doen dan het laden van de texturepack (wat automatisch gebeurt).
Wij hebben de keuze gemaakt blocksoorten als purpur en glazed terracotta op te offeren voor het grotere goed. Hieronder staat een screenshot van welke blocks je mag gaan verwachten binnen SanctumMC. Een meerderheid van deze blocks zullen zeker voor het publiek beschikbaar worden in de shops. Check het zeker wanneer je de mogelijkheid krijgt.

Roleplay: Custom items en armor

SanctumMC staat samen met de medewerking van Conquest klaar met alle toffe items/gears en weapons/tools om een toffe ervaring voor jullie neer te zetten!
Vanuit SanctumMC kan je alleen deze custom uitrusting krijgen door Roleplay, of door ze zelf aan te kopen via grinding of via de shop. Het is hierbij 100% mogelijk om je eigen identiteit
te maken en zelf je lot te bepalen. Kies dus hoe je er zelf uit ziet, en ben het middelpunt van de samenleving.

Hier enkele voorbeelden:

De custom items en voorwerpen zullen niet in overvloed aanwezig zijn. Het is een vrij zeldzame manier om je te onderscheiden van de rest, door grinding, roleplay of het gebruik van de shop.
-Grind voor speciale ingame Shards die je kan inzetten om custom items te kopen die enkel en alleen via grinding te koop zijn.
-Bezoek de webshop en koop onze Sanctum coins, speciale coins waarmee je heel erg veel custom textures kan kopen voor op jouw items en gear/tools. Hierbij moet je wel eerst een item meenemen die je laat omsmelten tot een custom item!
-Neem actief mee aan de roleplay en val op. Verkrijg speciale items met een hoge waarde, verkregen door jouw harde werk, of gebruik je wijsheid in slimme puzzels en raadsels, met dit soort beloningen!

Problemen met de texturepack

Problemen bij de texturepack kunnen voorkomen. Hier de meest voorkomende problemen:
1: Custom Items is niet aangezet. Ga naar je instellingen > video settings > quality en zet jouw ‘custom items’ aan!
2: “Ik zie geen verschil als ik de texturepack laad. Hij doet het niet!”, het kan goed zijn dat dit niet zo is. De texturepack is een overlay en daarom kan het zijn
dat je er minder van te zien krijgt. In onze lobby zie je echter wel dat er barrels staan. Indien dat zo is werkt de texturepack perfect!

Heb je een probleem opgelopen met de texturepack, of zoek je naar de pagina met meer informatie over hoe deze pack precies in zijn werk gaat? Dan ben je hier aan het juiste adres!

De SanctumMC texturepack is een lightweight, overlay texturepack. Na het inladen van de texturepack zie je dan ook niet of nauwelijks verschil aan jouw omgeving (mits de custom blocks al in de gebouwen verwerkt zitten). Hoe dan ook, de overlay pack zorgt dus voor de mogelijkheid om voor jou alsnog je eigen pack 100% zichtbaar te houden.

Bij het joinen van de server krijgt je (indien jouw de texturepack instellingen op prompt staan) het volgende te zien:

Bij SanctumMC is het accepteren (en dus automatisch downloaden) van de texturepack een verplichting om te kunnen blijven spelen. Deze download gaat volledig intern van Minecraft zelf en je hebt er zelf geen last van.
Niemand zal er last van hebben, en indien er problemen voorkomen, zal de staff hiermee assisteren.

Hoe dan ook, wanneer de speler kiest voor Ja, zal de texturepack automatisch ingeladen worden EN zal de texturepack voortaan bij elke keer dat je de server joined, automatisch inladen en werken.

Wanneer de speler kies voor Nee, dan wordt de speler gekickt voor het niet kunnen/willen inladen van de texturepack.
LET OP: Elke keer dat hij/zij dan de server opnieuw wil joinen, krijg je geen keuze meer en wordt je direct gekickt.
Hier is hoe je dat fixt:

1: Ja naar je server lijst,
2: Klik op de server SanctumMC in jouw lijst
3: Klik onderaan (links onderaan) op edit (‘bewerken’)
4: Zet jouw ‘Server Resource packs’ op ‘Enabled’ om hem automatisch bij elke join zonder te vragen in te laden.
kies voor ‘prompt’ als je dezelfde keuze die je eerder al hebt gehad, opnieuw wil ontvangen.

Nog steeds problemen? Maak een ticket aan in onze discord, en wij zullen je probleem zo snel mogelijk verhelpen!